99 specialit sovětské kuchyně /

Obsahuje předpisy z jednotlivých svazových republik na přípravu různých studených po krmů. Jedná se o studená jídla z ryb, masa, zvěřiny a drůbeže, studené omáčky, marinovanou zeleninu a ovoce, zeleninové saláty, samostatnépokrmy ze zeleniny, polévky a pirohy.

Hlavní autor: Vlčková, Alena, 1942-2011
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Lidové nakladatelství, 1980
Vydání: 1. vyd.
Edice: Klub přátel sovět. lit. Neprodejná členská prémie
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Lukavice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
457010700811 1986 641.5 Kmenový fond Dostupné