99 národních specialit sovětské kuchyně /

Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmy z drůbeže.

Hlavní autor: Švandrlík, Miloslav, 1932-2009
Další autoři: Neprakta, Vlčková, Alena, 1942-2011
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Lidové nakladatelství, 1981
Vydání: 1. vyd.
Edice: Klub přátel sovětské literatury
Témata:
Konspekt: 641
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Vaše komentáře