99 národních specialit sovětské kuchyně /
Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmy z drůbeže.
Hlavní autor: | Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 |
---|---|
Další autoři: | Neprakta, Vlčková, Alena, 1942-2011 |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Lidové nakladatelství,
1981
|
Vydání: | 1. vyd. |
Edice: |
Klub přátel sovětské literatury
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!